Ultrazvučno čišć. lica - Centar ljepote Elite

Go to content

Main menu

Ultrazvučno čišć. lica

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA je vrlo suptilna i neagresivna metoda dubinskog čišćenja – uklanjanja nečistoća.

Ultrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi na frekvenciji od 25 do 27 kHz. Ultrazvučnom špatulom se istovremeno dubinski čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, te pospješuje stanična opskrba kisikom.
Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez
iritacija icrvenila. Efekt ovog uređaja je vidljiv već od prvog korištenja! Koža bude svježa, glatka, elastična i zdravo sjajna, a pore sužene i čiste!
Prostim okom je vidljivo da prilikom povlačenja špatule po licu kako se miteseri i sitne čestice odumrle kože gomilaju na metalnom dijelu špatule!
Cijeli tretman je apsolutno neagresivan, potpuno bezbolan i ugodan. Upravo iz tog razloga, ovaj tretman prikladan je i za osobe s osjetljivom kožom, a pogotovo kad ugledate svoju blistavu kožu u ogledalu .
Druga funkcija ovog uređaja je tzv. sonoforeza koja pomaže boljem upijanju seruma: špatula se okrene ravno uz kožu i pulsirajuća vibracija poboljšava propusnost kože.
Između ostalog, aktivira se i mikrocirkulacija te potiče limfni tok i poboljšava potkožna apsorpcija, smanjuje se višak vode i potiče rada fibroblasta – kolagen i elastin.
KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja ili zanemarivanja može rezultirati problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica, redoviti piling i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica pogotovo ako želite odgoditi prve znakove starenja.

Ultrazvučno čišćenje lica možete, dapače, kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom lica – mikrodermoabrazijom, ultrazvukom lica, klasičnim čišćenjem lica, njegom lica po stanju i tipu kože, face liftingom, radiofrekvencijom, dermapenom… ovisno o rezultatu koji želimo postići.

Tretman  ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJA LICA možete kombinirati  s drugim tretmanom jer:

Dubinski uklanja masnoću i bakterije iz pora
Poboljšava cirkulaciju krvi i limfe
Uklanja mrtve stanice – radi piling kože
Smanjuje otečene i tamne podočnjake oko očiju
Bezbolan je i efektivan tretman i za najosjetljivije kože lica
Radi mikro masažu lica te tako potiče eliminaciju toksina iz kože
Potiče tonus kože lica
Smanjuje pore, sprječava akne, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma
Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu
Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje

Back to content | Back to main menu